Wijnproeverijen

Wijnproeverij
omgeving Nijmegen

Als je een wijnproeverij bij onze wijngaard in omgeving Nijmegen kiest, dan kom je meer te weten over de oorsprong van de wijn. Je krijgt een rondleiding (vanaf 10 personen 14,95 p.p.) waarbij met passie wordt verteld over de totstandkoming van verschillende wijnen. Daarnaast proeft u onder het genot van kaas, gerookte kip en brood een aantal huisgemaakte wijnen. Tegen een meerprijs  kunt u ook 4 of 5 wijnen proeven. Bovendien breidt u uw teamuitje of familiedag gemakkelijk uit met een van onze schitterende wandel- of fietsroutes langs de verschillende wijnboerderijen van onze wijnstreek. Dit maakt onze wijngaard de ideale plek voor een dagje weg.

Aanschuifproeverij

Borreltijd met Groesbeekse wijnen & rondleiding bij Wijngaard de Plack

In de gemeente Berg en Dal ligt wijngaard de Plack prachtig gelegen tegen de Duitse heuvelrug van het Reichswald. Elke woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag om 15:30 tot november en van november tot april zaterdagmiddag 14:30 vertellen we het verhaal van de wijnteelt tijdens onze aanschuifproeverijen.  

Naast de excursie in de wijngaard proeven we ook 3 wijnen van wijngaard de Plack en staat er een  stokbroodje en gerookte kip van eigen bodem en streekkaas voor je klaar. Voor de niet wijndrinker/proever staat er sap klaar. 14,95 p.p.

Proef de 3 van de Plack
op het terras

Proef de 3 van de Plack op het terras

Ben je niet met een groep en wil je toch onze wijn proeven geen probleem. Kom op ons terras en bestel proef de 3 van de Plack. Aan tafel ontvang je de passievolle uitleg 12,50 euro p.p. (Dit is zonder rondleiding).

Wijnflessen van Wijngaard de Plack op een wijnvat.

Webshop

Wanneer je onze wijnen wilt bestellen klik op bestelformulier vul in en stuur op naar info@wijngaarddeplack.nl

Verzendkosten 7,95 per 6 flessen. Bij een bestelling vanaf 70 euro en binnen een straal van 10 km brengen we ze gratis thuis.

Thuisproeverij

Een uniek cadeau om te geven een zalig cadeau om te krijgen. Een echte thuisproeverij! Hoe organiseer je zelf thuis een wijnproeverij? Nou, dat is heel makkelijk! Ga aan de slag met het wijnproeverij pakket met drie heerlijke wijnen van de Plack. Placks, Gruusbeks wit, en Mistiek.  (44,50)

Wijnglas ingeschonken Wijngaard de Plack

Kom genieten Wijngaard de Plack