Teamuitje Nijmegen

Teamuitje in omgeving Nijmegen

Organiseert u het jaarlijks terugkerende teamuitje voor uw bedrijf uit Nijmegen of omgeving? Dan weet u als geen ander dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Bekijk daarom de mogelijkheden van Wijngaard de Plack in Groesbeek. Wij organiseren verschillende activiteiten voor ieder gezelschap. Kies voor één activiteit of combineer meerdere activiteiten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Kies uit verschillende activiteiten voor uw teamuitje in omgeving Nijmegen

Uw collega’s leert u het beste kennen tijdens een teamuitje bij Wijngaard de Plack in Groesbeek, dichtbij Nijmegen. Hier heeft u keuze uit verschillende activiteiten, zoals:

  • Een unieke wijnproeverij inclusief een rondleiding (vanaf 10 personen) waarbij met passie wordt verteld over de verschillende Groesbeekse wijnen. Daarnaast proeft u drie wijnen in combinatie met brood en kaas.
  • Steppen of wandelen in de omgeving van Groesbeek. U krijgt een route, zodat u niet verdwaalt, en u heeft de mogelijkheid om de activiteit te combineren met een lunch of een wijnproeverij.
  • Een schitterende wijnfietsroute langs de diverse wijnboerderijen van het mooiste wijndorp van Nederland. Onderweg drinkt u een wijntje op ons ontspannen wijnterras.

Maak telefonisch een afspraak

Bent u eruit en kiest u voor een teamuitje op onze wijngaard in de buurt van Nijmegen? Maak dan een afspraak via 06-55936500. Bij vragen of voor meer informatie over de activiteiten belt u ook naar het eerdergenoemde telefoonnummer.