Organiseert u het jaarlijks terugkerende teamuitje voor uw bedrijf uit Nijmegen of omgeving? Dan weet u als geen ander dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Bekijk daarom de mogelijkheden van Wijngaard de Plack. Wij organiseren verschillende activiteiten voor ieder gezelschap. Kies voor één activiteit of combineer meerdere activiteiten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Kies uit verschillende activiteiten voor uw teamuitje in omgeving Nijmegen

Uw collega’s leert u het beste kennen tijdens een teamuitje bij Wijngaard de Plack dichtbij Nijmegen. Hier heeft u keuze uit verschillende activiteiten, zoals:

  • Een unieke en aandachtvolle wijnproeverij inclusief een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de verschillende Groesbeekse wijnen. Daarnaast proeft u 3, 4 of 5 wijnen in combinatie met brood en kaas.
  • Het maken van uw eigen likeur onder deskundige begeleiding.
  • Steppen of wandelen in de omgeving van Groesbeek. U krijgt een route, zodat u niet verdwaalt, en u heeft de mogelijkheid om de activiteit te combineren met een boerenlunch of een wijnproeverij.
  • Onze plek is ook zeer van toepassing voor vergaderlocatie voor bedrijven Lunch de Plack, BBQ of Coq au vin

Maak telefonisch een afspraak

Bent u eruit en kiest u voor een teamuitje op onze wijngaard in de buurt van Nijmegen? Maak dan een afspraak via 06-55936500 of mail naar info@wijngaarddeplack.nl . Bij vragen of voor meer informatie over de activiteiten belt u ook naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht