Home » Wijngaard Gelderland

Bij Wijngaard de Plack in de provincie Gelderland kunt u uitstekend terecht voor de heerlijkste streekwijn. Dan weet u immers zeker dat u wijn proeft die zelfgemaakt is. In onze wijnwinkel vindt u verschillende wijnen van diverse oogsten. Daarnaast bieden wij u een wijnproeverij aan als u op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsuitje of familiedag en geniet u ’s zomers van een heerlijk glas wijn op ons boerenterras.

Kiest u ook voor een wijnproeverij op een wijngaard in Gelderland?

Voordat u een wijnproeverij gaat doen op onze wijnboerderij in Gelderland wilt u natuurlijk meer weten over het programma. Dit leggen wij u graag even uit. Samen met uw gezelschap krijgt u een unieke en aandachtvolle rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de wijnen uit onze wijngaard. Vervolgens proeft u onder het genot van kaas en brood 3, 4 of 5 wijnen. Klinkt deze wijnproeverij u als muziek in de oren? Maak dan telefonisch een afspraak.

Bezoek ook eens onze wijnwinkel

In de wijnwinkel van Wijngaard de Plack in Gelderland treft u diverse rode en witte wijnen. U vindt altijd een wijn die bij u past. De wijnwinkel is geopend op dinsdag en van donderdag tot en met zondag. Het boerenterras bij onze wijnwinkel is overigens van mei tot oktober voor u geopend. Dan geniet u met een glas wijn in de hand van het zomerse weer. Heeft u vragen of wilt u een wijnproeverij reserveren? Bel dan naar 024-3978358.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht