Wijngaard Gelderland

Wijngaard in Gelderland

Bij Wijngaard de Plack in de provincie Gelderland slechts 10 kilometer van Nijmegen kunt u uitstekend terecht voor de heerlijkste streekwijn. Dan weet u immers zeker dat u wijn proeft die zelfgemaakt is. In onze wijnwinkel vindt u verschillende wijnen van diverse oogsten. Daarnaast bieden wij u een wijnproeverij aan als u op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsuitje of familiedag en geniet u ’s zomers van een heerlijk glas wijn of proef de 3 van de Plack met borrelplank of tosti op ons boerenterras.

Kiest u ook voor een wijnproeverij op een wijngaard in Gelderland?

Voordat u een wijnproeverij (vanaf 10 personen) gaat doen op onze wijnboerderij in Gelderland wilt u natuurlijk meer weten over het programma. Dit leggen wij u graag even uit. Samen met uw gezelschap krijgt u een unieke rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de wijnen uit onze wijngaard. Vervolgens proeft u onder het genot van kaas en brood drie wijnen. Klinkt deze wijnproeverij u als muziek in de oren? Maak dan telefonisch een afspraak.

Bezoek ook eens onze wijnwinkel

In de wijnwinkel van Wijngaard de Plack in Gelderland treft u wijnen. U vindt altijd een wijn die bij u past. De wijnwinkel is geopend op dinsdag en van donderdag tot en met zondag. Het boerenterras bij onze wijnwinkel is overigens van mei tot oktober in de weekenden voor u geopend. Dan geniet u met een glas wijn in de hand van het zomerse weer. Heeft u vragen of wilt u een wijnproeverij reserveren? Of wilt u meer weten of onze andere activiteiten? Bel dan naar 06-55936500.