Home » Wijngaard Nijmegen

Zoekt u een wijngaard in de buurt van Nijmegen? Omdat u een wijnproeverij wilt doen tijdens een bedrijfsuitje of familiedag? Of omdat u wijn uit de streek wilt kopen? Kom dan eens langs bij Wijngaard de Plack in Groesbeek. Op onze 1,5 hectare natuurgetrouwe wijngaard organiseren we diverse activiteiten voor iedere gelegenheid. Bovendien is onze wijnwinkel het hele jaar door geopend en geniet u van mei tot oktober van een wijntje op ons boerenterras.

Wilt U lekker komen eten iedere laatste vrijdag hebben wij een aanschuiftafel en kookt Virginie speciaal voor u met Kip en wijn! Boek het nu Aanschuiftafel de Plack

Speciaal voor bedacht voor in deze coronatijd Wijnproeverij voor thuis

Wijnproeverij en andere activiteiten bij wijngaard nabij Nijmegen

Dit jaar organiseert u een dagje weg en u heeft besloten om niet te kiezen voor de standaard activiteiten, zoals bowlen of uit eten. Dan bent u bij onze wijngaard in omgeving Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de volgende activiteiten aan die u uiteraard ook kunt combineren:

  • Wijnproeverij: een unieke en aandachtvolle wijnproeverij met 3, 4 of 5 proefwijnen en een rondleiding over de wijngaard.
  • Steppen of wandelen: met een routekaart ontdekt u het boerenlandschap van Groesbeek.
  • Eigen likeur maken: onder deskundige begeleiding maakt u uw eigen likeur.
  •  

 

Kijkt u uit naar een wijnproeverij of een andere activiteit bij onze wijngaard in de buurt van Nijmegen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0655936500. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze wijnwinkel. Deze is op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Tot snel bij Wijngaard de Plack!

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht