Home » Activiteiten omgeving Groesbeek

Bent u op zoek naar activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving van Groesbeek? Omdat u het familiefeest of het vrijgezellenfeestje van uw beste vriend(in) organiseert? En houden u en uw gezelschap van een lekker hapje en drankje? Dan kiest u voor Wijngaard de Plack in Groesbeek. Wij organiseren diverse activiteiten die garant staan voor een fantastische dag! Kijkt u al uit naar een activiteit met uw familie, collega’s of vrienden?

Unieke en aandachtvolle activiteiten bij wijngaard in omgeving Groesbeek

Wijngaard de Plack organiseert uiteenlopende activiteiten in omgeving van Groesbeek. De wijngaard staat voornamelijk bekend om de unieke en aandachtvolle wijnproeverijen. Samen met uw gezelschap krijgt u een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de Groesbeekse wijnen. U geniet van 3, 4 of 5 proefwijnen die alleen een eigen smaak en afdronk kennen. Natuurlijk ontbreken passende hapjes, zoals brood en kaas, niet.

Meer dan alleen een wijnproeverij

Is uw gezelschap meer van de likeur dan van de wijn? Dan kunt u uw eigen likeur maken onder deskundige begeleiding. Geef de likeur uw eigen naam en neem het mee naar huis. Wilt u liever over de boerenlandpaden het Groesbeekse landschap beleven? Kies dan voor het huren van een step. Dit kunt u uitbreiden met een wijnproeverij of een overheerlijke Franse boerenlunch.

Het gehele jaar op afspraak

Of u nu in de winter- of zomerperiode een wijnproeverij of andere activiteiten in Groesbeek of omgeving wilt doen, Wijngaard de Plack staat voor u het gehele jaar klaar. Maak op voorhand wel een afspraak door te bellen naar 024-3978358. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht