Wijnproeverij Groesbeek

Wijnproeverij in Groesbeek

Het doen van een wijnproeverij in Groesbeek is eens een keer iets anders dan een standaard bedrijfsuitje, vriendenmiddag of familiedag. Helemaal als u kiest voor Wijngaard de Plack. U neemt deel aan een unieke wijnproeverij en kunt, indien gewenst, de proeverij combineren met een van onze andere activiteiten. U creëert uw uitje helemaal zelf.

Wat kunt u verwachten van een wijnproeverij in Groesbeek?

Samen met uw familieleden, vrienden of collega’s een wijnproeverij doen is altijd een origineel idee. Naast wijn proeven, wilt u natuurlijk ook meer te weten komen over de oorsprong van de wijn. Dat is zeker het geval als u kiest voor een unieke wijnproeverij bij Wijngaard de Plack in Groesbeek. Tijdens een rondleiding ( vanaf 10 personen 14,95 p.p.) wordt met passie het verhaal van onze wijn ten gehore gebracht. Ook proeft u drie verschillende wijnen, waarbij kaas en brood uiteraard ook niet ontbreken. Onze wijnproeverijen zijn ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute over de boerenlandpaden. Kiest u voor de fiets? Dan stopt u onderweg voor een glaasje wijn bij één van de zes wijnboerderijen van Groesbeek.

Wijnwinkel met diverse wijnen

Heeft u genoten van de wijnen die u dronk tijdens de wijnproeverij? Breng aan het eind dan een bezoek aan onze wijnwinkel of ons boerenterras. Hier verkopen en serveren we diverse soorten rode en witte wijnen van onze wijnboerderij. Bovendien hebben we allerlei lekkernijen, zoals tosti’s en goed gevulde borrelplanken of proef de 3 van de Plack. Heeft u vragen over een specifiek soort wijn uit Groesbeek of wilt u een afspraak maken voor een wijnproeverij? Bel dan naar 0655936500.