Home » Wijnproeverij Groesbeek

Het doen van een wijnproeverij in Groesbeek is eens een keer iets anders dan een standaard bedrijfsuitje, vriendenmiddag of familiedag. Helemaal als u kiest voor Wijngaard de Plack. U neemt deel aan een unieke en aandachtvolle wijnproeverij en kunt, indien gewenst, de proeverij combineren met een van onze andere activiteiten. U creëert uw uitje helemaal zelf.

Speciaal voor u bedacht voor in coronatijd Wijnproeverij voor thuis

Tevens verzorgen wij kerstpakketten

aanschuifproeverij iedere woensdagmiddag 

Wilt U lekker komen eten iedere laatste vrijdag hebben wij een aanschuiftafel en kookt Virginie speciaal voor u met Kip en wijn! Boek het nu Aanschuiftafel de Plack

Wat kunt u verwachten van een wijnproeverij in Groesbeek?

Samen met uw familieleden, vrienden of collega’s een wijnproeverij doen is altijd een origineel idee. Naast wijn proeven, wilt u natuurlijk ook meer te weten komen over de oorsprong van de wijn. Dat is zeker het geval als u kiest voor een unieke en aandachtvolle wijnproeverij bij Wijngaard de Plack in Groesbeek. Tijdens een rondleiding wordt met passie het verhaal van onze wijn ten gehore gebracht. Ook proeft u 3, 4 of 5 verschillende wijnen, waarbij kaas en brood uiteraard ook niet ontbreken. Kijkt u hier al naar uit? Telefonisch maakt u gemakkelijk een afspraak.

Wijnwinkel met diverse wijnen

Heeft u genoten van de wijnen die u dronk tijdens de wijnproeverij? Breng aan het eind dan een bezoek aan onze wijnwinkel. Hier verkopen we diverse soorten rode en witte wijnen. Heeft u vragen over een specifiek soort Groesbeekse wijn of wilt u een afspraak maken voor een wijnproeverij? Bel dan naar 06-55936500.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht