Wandelroute Nijmegen

Wandelroute in omgeving Nijmegen

Bent u op zoek naar een mooie wandelroute in de omgeving van Nijmegen? Kom dan wandelen tussen de wijnranken of in het bosrijke gebied van het Duitse Reichswald. Vanuit Wijngaard De Plack, gevestigd in Groesbeek, onderneemt u diverse wandelingen in de prachtige omgeving. Op het ontspannen boerenterras sluit u uw activiteit af met een eigengemaakte wijn!

Klik hier voor diverse wandelingen

Kies voor een diverse wandelroute in het mooiste wijndorp nabij Nijmegen

Onze wijngaard is gelegen in Groesbeek, dat ook wel bekend staat als het mooiste wijndorp van Nederland. Vanuit onze locatie bezoekt u ook de vijf andere wijnboerderijen van de streek. Wij adviseren u graag over een geschikte wandelroute in de omgeving Nijmegen. Onze routes door boerenlandpaden voeren u langs riviertjes, glooiende heuvels en wijnranken. Wilt u liever wandelen in een bosrijke omgeving? Kies dan voor de grenstocht die u naar het Duitse Reichswald brengt. Zo beleeft u een heerlijk dagje weg nabij Nijmegen.

Kom langs en beleef een heerlijke middag

Voor welke wandelroute in Nijmegen en omstreken kiest u? Voor welke u ook gaat, u bent voor of na uw wandeling van harte welkom op Wijngaard De Plack in Groesbeek. Wij serveren u graag een heerlijke lunch, wijnproeverij of een drankje op het terras met hapjes van de scharrelkip van Betsy’s Kip. Heeft u vragen over onze routes? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-3978358.