Home » Dagje weg Nijmegen

Voor een dagje weg in de regio Nijmegen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Wijngaard de Plack in Groesbeek bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u activiteiten voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij met wijnen uit de streek? Kiest u liever voor een dagje uit waarbij u de omgeving van Nijmegen al steppend ontdekt? Of combineert u het liefst meerdere activiteiten? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

aanschuifproeverij iedere woensdagmiddag

Speciaal voor u in coronatijd Wijnproeverij voor thuis

Dagje weg of uit in de omgeving van Nijmegen: leer de prachtige regio kennen

Als u een dagje weg wilt, dan kunt u op diverse manieren de omgeving van Nijmegen leren kennen. Wijngaard de Plack organiseert verschillende activiteiten, zoals:

  • Wijnproeverij: krijg een unieke en aandachtvolle rondleiding waarbij met passie wordt verteld over onze wijnen. Uiteraard proeft u onder het genot van brood en kaas tot wel 5 soorten wijnen.
  • Wandelen vanuit de plack Plack flyer wijnwandeling-01 (002)
  • Steppen of fietsen: tijdens deze activiteit leert u het boerenlandschap van Groesbeek kennen. U kunt een step huren of zelf een wandeling maken. U krijgt een route van de omgeving en deze activiteit is te combineren met een wijnproeverij of een Franse boerenlunch.WBCG folder fietsroute-nwtelnr-01

Breng ook een bezoek aan onze wijnwinkel

Naast dat wij activiteiten organiseren, vindt u op onze wijngaard ook een wijnwinkel die het hele jaar geopend is. Hier verkopen wij uiteraard onze Groesbeekse wijnen. Wilt u meer weten over onze wijnen of wilt u een afspraak maken om uw dagje weg in omgeving Nijmegen te plannen? Bel dan naar 06-55936500.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht