Dagje weg Nijmegen

Dagje weg in omgeving Nijmegen

Voor een dagje weg in de regio Nijmegen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Wijngaard de Plack vindt u activiteiten voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij met wijnen uit de streek? Kiest u liever voor een dagje uit waarbij u de omgeving van Nijmegen al steppend ontdekt? Of combineert u het liefst meerdere activiteiten? Voor welke activiteit u ook kiest; op onze wijngaard in Groesbeek beleeft u een onvergetelijke dag.

Dagje weg of uit in de omgeving van Nijmegen: leer de prachtige regio kennen

Als u een dagje weg wilt, dan kunt u op diverse manieren de omgeving van Nijmegen leren kennen. Wijngaard de Plack organiseert verschillende activiteiten, zoals:

  • Wijnproeverij: krijg een unieke rondleiding waarbij met passie wordt verteld over onze wijnen. Uiteraard proeft u onder het genot van brood en kaas en drie soorten wijnen.
  • Heerlijk lunchen of barbecueën: geniet van een heerlijke lunch die op onze wijngaard voor u wordt bereidt. Ook een verzorgde BBQ is mogelijk. Natuurlijk schenken wij hierbij graag een glaasje wijn voor u in.
  • Steppen, fietsen of wandelen: tijdens deze activiteit leert u het boerenlandschap van Groesbeek kennen. U kunt een step huren of zelf een wandeling maken. U kunt de omgeving ook op de fiets verkennen. Tijdens deze route bezoekt u alle wijnboeren van de regio. Deze activiteiten zijn naar wens uit te breiden met een wijnproeverij of lunch. Dat maakt uw dagje weg in Nijmegen compleet!

Breng ook een bezoek aan onze wijnwinkel

Naast dat wij activiteiten organiseren, vindt u op onze wijngaard ook een boerenterras en wijnwinkel. Hier verkopen wij uiteraard onze Groesbeekse wijnen. Wilt u meer weten over de wijnen van onze wijngaard of wilt u een afspraak maken om uw dagje weg in omgeving Nijmegen te plannen? Bel dan naar 024-3978358 of 06-55936500.