Home » Dagje weg Nijmegen

Voor een dagje weg in de regio Nijmegen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Wijngaard de Plack in Groesbeek bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u activiteiten voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij met wijnen uit de streek? Kiest u liever voor een dagje uit waarbij u de omgeving van Nijmegen al steppend ontdekt? Of combineert u het liefst meerdere activiteiten? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

aanschuifproeverij iedere woensdagmiddag

Speciaal voor u in coronatijd Wijnproeverij voor thuis

Dagje weg of uit in de omgeving van Nijmegen: leer de prachtige regio kennen

Als u een dagje weg wilt, dan kunt u op diverse manieren de omgeving van Nijmegen leren kennen. Wijngaard de Plack organiseert verschillende activiteiten, zoals:

  • Wijnproeverij: krijg een unieke en aandachtvolle rondleiding waarbij met passie wordt verteld over onze wijnen. Uiteraard proeft u onder het genot van brood en kaas tot wel 5 soorten wijnen.
  • Eigen likeur maken: u maakt onder deskundige begeleiding uw eigen likeur met uw eigen naam.
  • Steppen of wandelen: tijdens deze activiteit leert u het boerenlandschap van Groesbeek kennen. U kunt een step huren of zelf een wandeling maken. U krijgt een route van de omgeving en deze activiteit is te combineren met een wijnproeverij of een Franse boerenlunch.

Breng ook een bezoek aan onze wijnwinkel

Naast dat wij activiteiten organiseren, vindt u op onze wijngaard ook een wijnwinkel die het hele jaar geopend is. Hier verkopen wij uiteraard onze Groesbeekse wijnen. Wilt u meer weten over onze wijnen of wilt u een afspraak maken om uw dagje weg in omgeving Nijmegen te plannen? Bel dan naar 024-3978358.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht