Arrangementen

Snel navigeren

Aanschuifproeverij

Borreltijd met Groesbeekse wijnen & rondleiding bij Wijngaard de Plack.

Iedere woensdag en vrijdagmiddag om 15:30 vanaf april tot november, van november tot april op zaterdag 14:30. reserveren verplicht.

In de gemeente Berg en Dal ligt wijngaard de Plack prachtig gelegen tegen de Duitse heuvelrug van het Reichswald. Elke woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag om 15:30 vertellen we het verhaal van de wijnteelt tijdens onze aanschuifproeverijen.  

Naast de excursie in de wijngaard proeven we ook 3 wijnen van wijngaard de Plack en staat er een stokbroodje en gerookte kip van eigen bodem en streekkaas voor je klaar. Voor de niet wijndrinker/proever staat er sap klaar. 

Tijd: 15:30 – 17:00 uur woensdag en vrijdag april tot november

Tijd 14:30 – 16:00 zaterdag van november tot april
3 proefwijnen, brood en gerookte kipfilet en kaas

€14,95 per persoon

High Wine

3 proefglazen Groesbeekse wijn met passende hapje en uitleg over Groesbeekse wijnen,  het wijndorp en het proeven.

1 glas wijn naar keuze met borrelplank en brood.

vanaf 10 personen 31,50 p.p. 

Het kan ook vega en ook met diëten houden wij rekening. 

Op afspraak

€31,50 per persoon

Wijnwandeling interactief

  Interactieve Wijnwandelproute  de Plack
  Inhoud: unieke streektas met route en streekvragen

Wandelen door het prachtige heuvellandschap van Groesbeek. Om al dat prachtigs te gaan zien hebben wij voor jou een wijnwandeling van 13 km die je zelfstandig kunt lopen. Je kunt bij de Plack parkeren en de wandelroute en streektas met vragen en sapje ophalen. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je heerlijke kop soep met brood. Je wandelt vervolgens over boerenlandpaden en langs de wijngaarden, om bij wijngaard de Plack te finishen,  met broodje pulled chicken (van eigen boerderij). 

De kosten van de wijnwandeling zijn €22,50 p.p., inclusief sapje streektas met vragen, kop soep en broodje pulled chicken. (arrangement is van april t/m oktober. van woensdag t/m zondag) Tip trek goede wandelschoenen aan!

Wandelingarrangement

€22,50 per persoon

Boergondische Fietstour interactief 

  Interactieve Wijnfietsroute  de Plack
  Inhoud: unieke streektas met route en streekvragen

Fietsen door het prachtige heuvellandschap van Groesbeek. Om al dat prachtigs te gaan zien hebben wij voor jou een fietsroute van 30 km die je zelfstandig kunt fietsen. Je kunt bij De Plack en de fietsroute en streektas met vragen en sapje ophalen. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je een heerlijke kop soep met brood. Je fietst vervolgens langs de wijngaarden, om te eindigen bij wijngaard de Plack  voor een broodje pulled chicken (van eigen boerderij). 

De kosten van de wijnfietstoer zijn €22,50 p.p., inclusief streektas met vragen en route en sapje, kop soep en broodje pulled chicken (arrangement is van april t/m oktober. van woensdag t/m zondag)

Deze tocht is ook te boeken bij het Nederlands wijnbouwcentrum je krijgt dan op 5 plekken een hapje en eventueel een drankje laatste weekend mei tot september https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/boergondische-wijnfietstoer/ Er gelden dan andere prijzen zie bovenstaande link.

Duur: 2 – 2,5 uur
Lengte: 30 km

Fietstocht met sapje, kop soep, broodje pulled chicken en streekvragen

€22,50per persoon

Steppen en opscheppen

  Interactieve Wijnsteproute  de Plack
  Inhoud: unieke streektas met route en streekvragen 

Start bij wijngaard de Plack al steppend over boerenlandpaden beleef je het mooie Groesbeekse landschap en waant u zich vrij in de natuur.

Kom heerlijk steppen om een luchtje te scheppen in prachtige omgeving en even bij te beppen om onderweg van een kop soep bij het Wijnbouwcentrum te genieten en daarna verwend te worden door de Plack die lekkere pulled chicken voor je opschept.

Al steppend over boerenlandpaden beleeft u het mooie Groesbeekse landschap en waant u zich vrij in de natuur. De route is 13 kilometer en kan op het gemak afgelegd worden. Voor onderweg krijgt u een drankje mee. Bij terugkomst kunt u plaatsnemen op het boerenterras (Bodega de Plack) of in de wijngaard. Er staat een heerlijk broodje pulled chicken voor u klaar bereid van vlees van Betsy’s scharrelkip van de Plack.

Een step huren zonder arrangement behoort ook tot de mogelijkheden!

Losse verhuur steps 6,50 per step incl. route.

(arrangement is van april t/m oktober van woensdag t/m zondag)

Incl. streektas met vragen sapje, kop soep en broodje pulled chicken en huur steps voor 26,50 p.p.

Steparrangement met sapje, kop soep, broodje pulled chicken en streekvragen

 Lengte: 13 km

€26,50 per persoon

Lunchen & dineren

Onze lunch bestaat uit: soep van de dag, een broodje pulled
chicken of tosti met pesto, kaas en onze Betsy’s gerookte kip. Als drankje hierbij een heerlijke appel/peersapje uit onze eigen hoogstamfruitboomgaard. Wilt u wijn bij de lunch? Dat kan! Voor een meerprijs van  € 5,50 per glas p.p. Met allergieën en/of dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Ook hebben wij vegetarische opties.

BBQ de Plack vanaf minimaal 10 personen 27,95 p.p. incl. eigen kip, diverse salades, brood, sauzen. excl. consumpties

Coq au vin vanaf minimaal 10 personen van onze eigen scharrelkip en wijn! 25,95 p.p. excl. consumpties eventueel uit te breiden met voorgerecht en toetje.

Arrangement voor vergaderingen 35,00 p.p. vanaf 10 personen van 10:30 -15:00 incl onderstaande

Onze plek is ook zeer van toepassing voor vergader locatie voor bedrijven. Hier kun je in alle rust tot elkaar komen. Ontvangst Koffie/thee met stuk taart, Tussendoor, water/koffie/thee, Lunch

Aan het einde glas wijn met korte uitleg

eerder starten en of later eindigen extra kosten in overleg

eventueel te combineren met wijnproeverij en avondeten ( kan voor groepen het hele jaar door.)

Lunch de Plack ( sapje kop soep broodje pulled chicken

€15,50 per persoon

Klootschieten

  Interactieve klootschietroute  de Plack
  Inhoud: unieke streektas met route en streekvragen

Ga in groepjes wandelend het Reichswald in en gooi al wandelend de kloot (bal). Je krijgt een klootzak mee met klootballen en de route van ongeveer 3 km. (arrangement is van april t/m oktober.)

Incl. met streektas met vragen en sapje en aan het einde kop soep en broodje pulled chicken 22,50 p.p.

Losse verhuur 6,50 p.p.

Arrrangement klootschieten met  sapje, broodje pulled chicken en streekvragen

€22,50er persoon

Jeu de Boules

Nieuw bij Wijngaard de Plack: twee jeu de boules banen. Waan je als God in Frankrijk en speel het spel onder het genot van een lekker glas wijn!

(arrangement is van april t/m oktober.)

Reserveer 1 baan voor

€5,00 per uur

Kinderspeurtocht tussen de druiven

Kom en beleef een leuke speurtocht tussen de druiven.  Los het raadsel op en sluit af met een lekker boerenijsje op het terras.

Een vogel heeft de hoed van de boer verstopt in de wijngaard. De boer is al uren aan het zoeken maar heeft zijn hoed nog steeds niet gevonden. Help jij de boer zijn hoed terugvinden? En kun jij de boer ook vertellen welke vogel zijn hoed verstopt heeft?

Kom en beleef een avontuurlijke speurtocht tussen de druiven. Een speurtocht vol leuke opdrachten. Los het raadsel op en sluit af met een lekker boerenijsje op het terras. 4,50 per kind incl. ijsje

(arrangement is van april t/m oktober.)

Leeftijdsindicatie: 3 t/m 10 jaar. 4,50 per kind

Gratis voor volwassenen/begeleiders

Kom genieten Wijngaard de Plack