Arrangementen

Snel navigeren

Aanschuifproeverij

Borreltijd met Groesbeekse wijnen & rondleiding bij Wijngaard de Plack.

Iedere woensdag en vrijdagmiddag om 15:30 tot oktober, reserveren verplicht.

In de gemeente Berg en Dal ligt wijngaard de Plack prachtig gelegen tegen de Duitse heuvelrug van het Reichswald. Elke woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag om 15:30 vertellen we het verhaal van de wijnteelt tijdens onze aanschuifproeverijen.  

Naast de excursie in de wijngaard proeven we ook 3 wijnen van wijngaard de Plack en staat er een heerlijk stokbroodje en gerookte kip van eigen bodem voor je klaar. Voor de niet wijndrinker/proever staat er druivensap klaar. 

Tijd: 15:30 – 17:00 uur
3 proefwijnen, brood en gerookte kipfilet

€14,95 per persoon

Aanschuiftafel

Aanschuiftafel van oktober t/m maart 1 maal per maand! Betsy’s kip à la Virginie eerste datum zaterdag 29 oktober, vrijdag 25 november en 17 december 2022. Data 2023 volgen

Geen zin om te koken kom gezellig naar de Plack!

Virginie organiseert 1 maal per maand een Table d’Hôtes. Gezellig aanschuiven in een gezellige ruimte waar maximaal 20 personen kunnen vertoeven en zich laten verwennen door onze eigen Betsy’s kip met wijn! Laat je verassen door seizoenssalade en seizoenamuses.

Het kan ook vega en ook met diëten houden wij rekening. In het hoogseizoen alleen diners op aanvraagr

Maximaal 20 personen
4 gangen diner incl.  koffie met lekkernij na, excl. Wijnen

€39,95 per persoon

Wijnwandeling

Wandelen door het prachtige heuvellandschap van Groesbeek. Om al dat prachtigs te gaan zien hebben wij voor jou een wijnwandeling van 13 km die je zelfstandig kunt lopen. Je kunt bij het Wijnbouwcentrum parkeren en de wandelroute ophalen. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je koffie en lekkers. Je wandelt vervolgens over boerenlandpaden en langs de wijngaarden, om halverwege bij wijngaard de Plack te pauzeren, voor een heerlijk sapje met broodje pulled chicken (van eigen boerderij). De route eindigt bij het Nederlands Wijnbouwcentrum met een welverdiend glas Groesbeekse wijn met uitzicht op de wijngaard!

Je kan ook vanuit wijngaard de Plack starten.

Reserveren 

 https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/wijnwandeling/

De kosten van de wijnwandeling zijn €18,95 p.p., inclusief lunch en een glas wijn. (arrangement is van april t/m oktober.)

Wandeling en winkel

€18,95 per persoon

Culinaire Fietstour

Fietsen door het prachtige heuvellandschap van Groesbeek. Om al dat prachtigs te gaan zien hebben wij voor jou een fietsroute van 30 km die je zelfstandig kunt fietsen. Je kunt bij het Wijnbouwcentrum parkeren en de fietsroute ophalen. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum krijg je koffie en lekkers. Je fietst vervolgens over boerenlandpaden en langs de wijngaarden, om halverwege bij wijngaard de Plack te pauzeren, voor een heerlijk sapje met broodje pulled chicken (van eigen boerderij). De route eindigt bij het Nederlands Wijnbouwcentrum waar je lekker de dag kan afsluiten en genieten van een welverdiend glas Groesbeekse wijn met uitzicht op de wijngaard!

https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/wijnfietstoer/

De kosten van de wijnfietstoer zijn €18,95 p.p., inclusief lunch en een glas wijn (arrangement is van april t/m oktober.)

Duur: 2 – 2,5 uur
Lengte: 28 km

€18,95 per persoon

Steppen en opscheppen

Start bij wijngaard de Plack al steppend over boerenlandpaden beleef je het mooie Groesbeekse landschap en waant u zich vrij in de natuur.

Kom heerlijk steppen om een luchtje te scheppen in prachtige omgeving en even bij te kleppen om daarna verwend te worden door de Plack die lekkere pulled chicken voor je opscheppen.

Al steppend over boerenlandpaden beleeft u het mooie Groesbeekse landschap en waant u zich vrij in de natuur. De route is 13 kilometer en kan op het gemak afgelegd worden. Voor onderweg krijgt u een drankje mee. Bij terugkomst kunt u plaatsnemen op het boerenterras (Bodega de Plack) of in de wijngaard. Er staat een heerlijk broodje pulled chicken voor u klaar bereid van vlees van Betsy’s scharrelkip van de Plack.

Een step huren zonder arrangement behoort ook tot de mogelijkheden!

(arrangement is van april t/m oktober.)

Huur steps en ‘broodje de Plack’ inbegrepen
Lengte: 13 km

€12,50 per persoon

Lunchen & dineren

Onze lunch bestaat uit: soep van de dag, een broodje pulled
chicken of tosti met pesto, kaas en onze Betsy’s gerookte kip. Als drankje hierbij een heerlijke appel/peersapje uit onze eigen hoogstamfruitboomgaard. Wilt u wijn bij de lunch? Dat kan! Voor een meerprijs van  € 4,50 per glas p.p. Met allergieën en/of dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Ook hebben wij vegetarische opties.

BBQ de Plack vanaf minimaal 10 personen 27,95 p.p. incl. eigen kip, diverse salades, brood, sauzen. excl. consumpties

Coq au vin vanaf minimaal 10 personen van onze eigen scharrelkip en wijn! 25,95 p.p. excl. consumpties eventueel uit te breiden met voorgerecht en toetje.

Arrangement voor vergaderingen 35,00 p.p. vanaf 10 personen van 10:30 -15:00 incl onderstaande

Onze plek is ook zeer van toepassing voor vergader locatie voor bedrijven. Hier kun je in alle rust tot elkaar komen. Ontvangst Koffie/thee met stuk taart, Tussendoor, water/koffie/thee, Lunch

Aan het einde glas wijn met korte uitleg

eerder starten en of later eindigen extra kosten in overleg

eventueel te combineren met wijnproeverij en avondeten ( kan voor groepen het hele jaar door.)

Lunch, BBQ, Coq au Vin of
arrangement voor vergaderingen

€39,95 per persoon

Klootschieten

Ga in groepjes wandelend het Reichswald in en gooi al wandelend de kloot (bal). Je krijgt een klootzak mee met klootballen en de route van ongeveer 3 km. (arrangement is van april t/m oktober.)

Inclusief drankje voor onderweg

€6,50 per persoon

Jeu de Boules

Nieuw bij Wijngaard de Plack: twee jeu de boules banen. Waan je als God in Frankrijk en speel het spel onder het genot van een lekker glas wijn!

(arrangement is van april t/m oktober.)

Reserveer 1 baan voor

€5,00 per uur

Kinderspeurtocht tussen de druiven

Kom en beleef een leuke speurtocht tussen de druiven.  Los het raadsel op en sluit af met een lekker boerenijsje op het terras.

Een vogel heeft de hoed van de boer verstopt in de wijngaard. De boer is al uren aan het zoeken maar heeft zijn hoed nog steeds niet gevonden. Help jij de boer zijn hoed terugvinden? En kun jij de boer ook vertellen welke vogel zijn hoed verstopt heeft?

Kom en beleef een avontuurlijke speurtocht tussen de druiven. Een speurtocht vol leuke opdrachten. Los het raadsel op en sluit af met een lekker boerenijsje op het terras. 4,50 per kind incl. ijsje

(arrangement is van april t/m oktober.)

Leeftijdsindicatie: 3 t/m 10 jaar.

Gratis voor volwassenen/begeleiders

Kom genieten Wijngaard de Plack