Home » Wijn en scharrelkip winkel met terras

Ons boerenterras

Op dit  moment werken wij met een to go op woensdag en in het weekend.

Wanneer u in het rustige en natuurrijke Groesbeek een sfeervol boerenterras wilt bezoeken, is Wijngaard de Plack zeker de plek waar u zult ontspannen. Soms wilt u even de drukte van de stad ontvluchten en van de groene omgeving in de provincie genieten. Het boerenlandschap nodigt uit om met lekker weer te genieten van een hapje en een drankje op een authentiek boerenterras. Wij verwelkomen u graag!

Nieuw om toch onze wijnen te proeven in deze tijd thuisproefpakket.

Tevens verzorgen wij cadeaupakketten.

De gezelligheid en ontspannen sfeer op ons boerenterras in Groesbeek

Slechts tien kilometer van Nijmegen vindt u ons terras in Groesbeek, genaamd Bodega de Plack. Neem plaats op dit boerenterras en proef de heerlijke wijnen van onze eigen wijngaard. Zo geniet u van onze wijnproeverij inclusief vijf wijnen en korte uitleg bij het inschenken, voor €12,50 per persoon, terwijl u van de zon en het mooie landschap geniet. U heeft de keuze uit verschillende unieke rode en witte wijnen en bieren, die u tevens online bij ons kunt bestellen. Ook een kop koffie, thee of glaasje frish met een zoete lekkernij, zoals onze zelfgemaakte taart, behoort tot de mogelijkheden. Liever iets hartigs om de honger te stillen? Dan kiest u voor een lekkere tosti of heerlijke borrelplank. Daarnaast is er ook een winterterras waar u onze heerlijke vers bereide soep kunt komen proeven. Meer informatie hierover vindt u op de homepagina of in onze agenda.

Zien we u binnenkort?

Maak uw ontspannende dag in de natuur compleet en voel u welkom bij Wijngaard de Plack en Boerenterras Bodega de Plack in Groesbeek! Bent u op de elektrische fiets of met de auto? U laadt bij ons uw elektrische fiets eenvoudig op en parkeert uw auto gratis. Het terras is van mei tot oktober open in de weekenden van 11.00 uur tot 16.00 uur Voor afwijkende tijden, feestdagen of de winteropstelling bekijkt u onze online agenda. Bel hiervoor naar 024-3978358 of 0655936500. Bezoek ook eens onze ambachtelijke boerderijwinkel en doe uzelf of iemand anders een lekkere eigengemaakte wijn cadeau

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen