Home » Wijn en scharrelkip winkel met terras

Ons boerenterras

 Open tot November! Daarna blijft de winkel open op woensdag en zaterdag. U kunt dan onze wijnen proeven , proef de 3 van de plack 8,95 p.p., en kopen. We hebben een verwarmde binnenruimte. Voor wandel/fietsgroepen hele jaar open op afspraak en wijnproeverijen hele jaar door op afspraak.

Wanneer u in het rustige en natuurrijke Groesbeek een sfeervol boerenterras wilt bezoeken, is Wijngaard de Plack zeker de plek waar u zult ontspannen. Soms wilt u even de drukte van de stad ontvluchten en van de groene omgeving in de provincie genieten. Het boerenlandschap nodigt uit om met lekker weer te genieten van een hapje en een drankje op een authentiek boerenterras. Wij verwelkomen u graag! 

De gezelligheid en ontspannen sfeer op ons wijnterras in Groesbeek

Wijnterras de Plack is gelegen tegen de Duitse heuvelrug van het Reichswald in een groen, heuvelachtig landschap.

Slechts tien kilometer van Nijmegen vindt u ons terras in Groesbeek, genaamd Bodega de Plack. Neem plaats op dit wijnterras en proef de heerlijke wijnen van onze eigen wijngaard. Het is een bijzonder plekje, je kunt zitten in de wijngaard en op het terras met uitzicht op de wijngaard en onze eigen betsy kip. Deze vleeskuikens scharrelen in onze overdekte buitentuin. Je kunt hier genieten van de verschillende eigen wijnen en eigen kip. Wijnterras de plack is een gezellige start- en eindpunt van een mooie wandeling of fietstocht of lunchpauze Zo geniet u van onze wijnproeverij inclusief drie wijnen en korte uitleg bij het inschenken, voor €8,95 per persoon, terwijl u van de zon en het mooie landschap geniet. U heeft de keuze uit verschillende unieke  wijnen en bieren, die u tevens online bij ons kunt bestellen. Ook een kop koffie, thee of glaasje fris met een zoete lekkernij, zoals onze lokale taart, behoort tot de mogelijkheden. Liever iets hartigs om de honger te stillen? Dan kiest u voor een lekkere tosti gerookte kip, kaas, pesto, broodje pulled chicken of heerlijke borrelplank.  Daarnaast is er ook een winterterras waar u onze heerlijke vers bereide soep kunt komen proeven. Meer informatie hierover vindt u op de homepagina of in onze agenda.

Open op in de zomer van woensdag t/m zondag!

menukaart

Denk aan de wijnwandeling van 13 km of aan de wijnfietstocht van 30 km.

Zien we u binnenkort? iedere woensdag aanschuifproeverij en steppen en opscheppen

Maak uw ontspannende dag in de natuur compleet en voel u welkom bij Wijngaard de Plack en Boerenterras Bodega de Plack in Groesbeek! Bent u op de elektrische fiets of met de auto? U laadt bij ons uw elektrische fiets eenvoudig op en parkeert uw auto gratis. Het terras is van mei tot oktober open op woensdagen in de weekenden en op feestdagen van 11.00 uur tot 16.00 uur Voor afwijkende tijden, of de winteropstelling bekijkt u onze online agenda. Bel hiervoor naar 024-3978358 of 0655936500. Bezoek ook eens onze  boerderijwinkel met kip en wijn en doe uzelf of iemand anders een lekkere eigengemaakte wijn cadeau.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen