Wijnboerderij Groesbeek

Unieke wijnproeverij

Wijn met een verhaal

Met passie geteeld

Op wijnboerderij Wijngaard de Plack geniet u onder het genot van een heerlijke wijn van het mooie landschap van Groesbeek. Het hele jaar door bent u bij ons welkom om onze heerlijke wijnen van de druiven Pinot Gris, Helios en Johanniter te proeven tijdens een wijnproeverij. Daarnaast koopt u de streekwijnen in onze eigen wijnwinkel of geniet u ’s zomers van een heerlijk glas wijn op ons boerenterras. Zien wij u binnenkort?

Wijnproeverij mogelijk op een wijnboerderij in Groesbeek

In 2006 zijn we gestart met een 0,75 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard, maar inmiddels is onze wijnboerderij in Groesbeek uitgebreid tot 1,5 hectare. Van de druiven maken we witte en rode wijnen die u tijdens een wijnproeverij kunt proeven. Tijdens de wijnproeverij proeft u namelijk 3, 4 of 5 verschillende wijnen en krijgt u een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de Groesbeekse wijnen. Maak op voorhand een afspraak als u interesse heeft in een wijnproeverij.

Weinig tijd voor een proeverij? Bestel via de website!

Heeft u weinig tijd voor een wijnproeverij, maar bent u wel benieuwd naar de wijnen? Dan bestelt u vanuit thuis uw gewenste wijn via de website. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze wijnboerderij in Groesbeek. Deze is geopend op dinsdag en donderdag tot en met zondag. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 024-3978358.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht