Home » Wijnboerderij Groesbeek

Wijnboerderij in Groesbeek

Op wijnboerderij Wijngaard de Plack geniet u onder het genot van een heerlijke wijn van het mooie landschap van Groesbeek. Het hele jaar door bent u bij ons welkom om onze heerlijke wijnen van de druiven Pinot Gris, Helios en Johanniter te proeven tijdens een wijnproeverij. Daarnaast koopt u de streekwijnen in onze eigen wijnwinkel of geniet u ’s zomers van een heerlijk glas wijn op ons boerenterras. Zien wij u binnenkort?

Wijnproeverij mogelijk op een wijnboerderij in Groesbeek

In 2006 zijn we gestart met een 0,75 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard, maar inmiddels is onze wijnboerderij in Groesbeek uitgebreid tot 1,5 hectare. Van de druiven maken we witte en rode wijnen die u tijdens een wijnproeverij kunt proeven. Tijdens de wijnproeverij proeft u namelijk drie, vier of vijf verschillende wijnen en krijgt u een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de Groesbeekse wijnen. Maak op voorhand een afspraak als u interesse heeft in een wijnproeverij of onze andere activiteiten.

Weinig tijd voor een proeverij? Bestel via de website!

Heeft u weinig tijd voor een wijnproeverij, maar bent u wel benieuwd naar de wijnen? Dan bestelt u vanuit thuis uw gewenste wijn via de website. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze wijnboerderij in Groesbeek. Deze is geopend op dinsdag en donderdag tot en met zondag. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 024-3978358.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht