Home » Wijnboerderij Groesbeek

Wijnboerderij in Groesbeek

Op wijnboerderij Wijngaard de Plack geniet u onder het genot van een heerlijke wijn van het mooie landschap van Groesbeek. Het hele jaar door bent u bij ons welkom om onze heerlijke wijnen van de druiven Cabernet Blanc, Sauvignac, Helios, Regent, Pinot gris, Cabernet noir en Johanniter te proeven tijdens een wijnproeverij. Daarnaast koopt u de streekwijnen in onze eigen wijnwinkel of geniet u ’s zomers van een heerlijk glas wijn of proef de 3 van de plack met borrelplank of tosti op ons boerenterras. Zien wij u binnenkort?

Wijnproeverij mogelijk op een wijnboerderij in Groesbeek

In 2006 zijn we gestart met een 0,75 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard, maar inmiddels is onze wijnboerderij in Groesbeek uitgebreid tot 1,5 hectare. Van de druiven maken we witte en rode wijnen die u tijdens een wijnproeverij kunt proeven. Tijdens de wijnproeverij proeft u namelijk drie verschillende wijnen en krijgt u een rondleiding (vanaf 10 personen)waarbij met passie wordt verteld over de Groesbeekse wijnen. Maak op voorhand een afspraak als u interesse heeft in een wijnproeverij of onze andere activiteiten.

Weinig tijd voor een proeverij? Bestel via de website!

Heeft u weinig tijd voor een wijnproeverij, maar bent u wel benieuwd naar de wijnen? Dan bestelt u vanuit thuis uw gewenste wijn via de website. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze wijnboerderij in Groesbeek. Deze is geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op via 06-55936500.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht