Groepsactiviteiten Nijmegen

De mogelijkheden wat betreft groepsactiviteiten in en rondom Nijmegen is enorm. Maar kiest u dit jaar weer voor een gezellige borrel, een avondje bowlen of een escaperoom? Of gaat u dit jaar voor iets origineels? Bij Wijngaard de Plack worden diverse activiteiten georganiseerd voor ieder gezelschap. U heeft de mogelijkheid om voor één activiteit te kiezen, maar u kunt ook meerdere activiteiten combineren. Zo stelt u uw dag zelf samen. Onze plek is ook zeer van toepassing voor vergaderlocatie voor bedrijven Lunch de Plack, BBQ of Coq au vin

Diverse groepsactiviteiten mogelijk nabij Nijmegen

Wijngaard de Plack in Groesbeek, nabij Nijmegen, is de perfecte uitvalsbasis als u op zoek bent naar een locatie voor groepsactiviteiten tijdens een familiedag, vriendendag of bedrijfsuitje. Waarom? Wij bieden verschillende activiteiten aan, zoals:

Het hele jaar staan we voor u klaar

Kijkt u al uit naar uw dagje uit? Dan maakt u eenvoudig een afspraak door contact met ons op te nemen via 06-55936500 of mail info@wijngaarddeplack.nl. Of u nu in de winter- of zomermaanden wilt langskomen, u bent het hele jaar van harte welkom voor een van de groepsactiviteiten dichtbij Nijmegen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht