Wijnproeverijen omgeving Nijmegen

Wat we gaan doen

De rondleider(ster) neemt je de mee de wijngaard in en vertelt je alles over de Groesbeekse wijnbouw en wijngaard de Plack. Hierna ga je de wijn proeven en zal er met passie over vertelt worden onder het genot van kaas, brood en gerookte kip.

Wil je een wijnproeverij beleven in de omgeving van Nijmegen? Laat je verrassen door de kennis en de passie en de smaak van de wijnen.

Omdat je iets te vieren hebt met vrienden en familie.  Of omdat je het bedrijfsuitje mag organiseren. Dan kies je voor de natuurgetrouwe wijngaard van Wijngaard de Plack in Groesbeek. Hier kun je een wijnproeverij maar ook andere activiteiten ondernemen, zoals steppen of wandelen in het mooie Groesbeekse landschap.

Zo beleef je een onvergetelijke dag!

Kosten

Wijnproeverij met rondleiding, 3 proefwijnen

Vanaf 10 personen
Duur: ca. 1,5 uur

€14,95 per persoon

Wijnproeverij met rondleiding, 4 proefwijnen

Vanaf 10 personen
Duur: ca. 1,5 uur

€16,95 per persoon

Wijnproeverij met rondleiding, 5 proefwijnen

Vanaf 10 personen
Duur: ca. 1,5 uur

€18,95 per persoon

Wijnproeverij zonder rondleiding

2 personen of klein groepje op het terras (proef de 3)

€10,50 per persoon

Kinderen tot 4 jaar
Kinderen van 4 tot 18 jaar

Kinderen krijgen sap

Gratis
€2,50

Bezoekers vertellen

Gisteren waren wij met een gezelschap van zo’n 12 personen voor een uitleg over de wijngaard en een wijnproeverij. De uitleg in de wijngaard was erg interessant. Een hoop weetjes waar je als buitenstaander geen benul van hebt. Hoewel ik zelf geen wijn drink heb ik genoten van de proeverij. De wijze van presenteren van de gastvrouw verdient alle lof! Ook ik kon alles prima volgen. Alleen het proeven zelf niet…. Maar daarvoor kreeg ik een flesje appel/aardbei sap. Smaakte ook prima, al kon ik daar niet doorheen kijken. Na afloop een heerlijk broodje pulled chicken gegeten. Een heerlijke middag uit, die door geen enkele bui verstoord kon worden.
Bedankt!

– Hans Elbers

Ik kijk terug op een geslaagde excursie – ondanks het weer – en een geslaagd bezoek aan jullie wijngaard. Het ging er bij jullie minder hobbymatig en professioneler toe dan ik tevoren had gedacht bij een klein wijngoed. Complimenten, het was echt erg leuk!

Els Groot 

Kom genieten Wijngaard de Plack