Wijnproeverij in omgeving Nijmegen

Wat we gaan doen

Wilt u een wijnproeverij doen in de omgeving van Nijmegen? Omdat u iets te vieren heeft met vrienden en familie? Of omdat u het bedrijfsuitje organiseert? Dan kiest u voor de 1,5 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard van Wijngaard de Plack in Groesbeek. Hier kunt u een wijnproeverij maar ook andere activiteiten doen, zoals steppen of wandelen in het mooie Groesbeekse landschap. U kunt ook meerdere activiteiten combineren. Zo beleeft u een onvergetelijke dag!

Wijnproeverij met drie proefwijnen in omgeving Nijmegen

Als u een wijnproeverij bij onze wijngaard in omgeving Nijmegen kiest, dan komt u meer te weten over de oorsprong van de wijn. U krijgt een rondleiding (vanaf 10 personen 14,95 p.p. voor 3 wijnen) waarbij met passie wordt verteld over de totstandkoming van verschillende wijnen. Daarnaast proeft u onder het genot van kaas, gerookte kip en brood een aantal huisgemaakte wijnen. Tegen een meerprijs kunt u ook 4 of 5 wijnen proeven. Bovendien breidt u uw teamuitje of familiedag gemakkelijk uit met een van onze schitterende wandel- of fietsroutes langs de verschillende wijnboerderijen van onze wijnstreek. Dit maakt onze wijngaard de ideale plek voor een dagje weg.

Genoten van de wijn? Bezoek de wijnwinkel!

Heeft u tijdens de wijnproeverij genoten van de verschillende wijnen? Kom dan naar onze wijnwinkel in Groesbeek waar u diverse  wijnen treft. Wilt u een afspraak voor een wijnproeverij in omgeving Nijmegen of heeft u een vraag over een specifieke soort wijn? Bel dan naar 06-5593500