Als u eens een keer iets anders wilt met een bedrijfsuitje, familie- of vriendendag, dan doet u er goed aan de mogelijkheden van Wijngaard de Plack in Groesbeek te bekijken. Op onze 1,5 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard bieden wij diverse activiteiten aan voor uw gezelschap. Daarnaast is onze wijnwinkel het gehele jaar geopend en drinkt u ’s zomers een lekker glas wijn op ons boerenterras.

Unieke en aandachtvolle wijnproeverij bij een wijngaard in Groesbeek

Naast wijn proeven, wilt u tijdens een wijnproeverij meer kennis opdoen van de oorsprong van de wijn. Daarom krijgt u bij ons een rondleiding over de wijngaard in Groesbeek waarbij met passie wordt verteld over de verschillende druiven en het proces. Daarnaast proeft u onder het genot van kaas en brood 3, 4 of 5 soorten wijnen. Eventueel kunt u nog extra hapjes bestellen of de wijnproeverij combineren met een andere activiteit, zoals steppen of wandelen.Of boek een vergaderarrangement met je bedrijf.

Wijnwinkel met boerenterras

Onze wijngaard in Groesbeek heeft een wijnwinkel met wijnen van diverse oogsten, waardoor u altijd een geschikte wijn vindt. Daarnaast is van mei tot oktober ons boerenterras geopend. U geniet van het heerlijke weer met een glas wijn. Als u een afspraak wilt maken voor een wijnproeverij of vragen heeft, belt u naar 0655936500 .

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht