Wijngaard Groesbeek

Wijngaard in Groesbeek

Als u eens een keer iets anders wilt met een bedrijfsuitje, familie- of vriendendag, dan doet u er goed aan de mogelijkheden van Wijngaard de Plack in Groesbeek te bekijken. Op onze 1,5 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard bieden wij diverse activiteiten aan voor uw gezelschap. Daarnaast is onze wijnwinkel het gehele jaar geopend en drinkt u ’s zomers een lekker glas wijn of proef de 3 van de Plack op ons boerenterras.

Beleef een unieke wijnproeverij bij een wijngaard in Groesbeek

Naast wijn proeven, wilt u tijdens een wijnproeverij meer kennis opdoen van de oorsprong van de wijn. Daarom krijgt u bij ons een rondleiding (vanaf 10 personen)over de wijngaard in Groesbeek waarbij met passie wordt verteld over de verschillende druiven en het proces. Daarnaast proeft u onder het genot van kaas en brood drie soorten wijnen. Eventueel kunt u nog een borrelplank bestellen of de wijnproeverij combineren met een andere activiteit, zoals steppen of wandelen.

Bezoek onze wijnwinkel met boerenterras

Onze wijngaard in Groesbeek heeft een boerenterras en een wijnwinkel met wijnen van diverse oogsten, waardoor u altijd een geschikte wijn vindt. Daarnaast is van mei tot oktober ons boerenterras geopend. U geniet van het heerlijke weer met een glas wijn of proef de 3 van de plack met een borrelplank of tosti. Als u een afspraak wilt maken voor een wijnproeverij of vragen heeft, belt u naar 06-55936500.