Fietsroute Nijmegen

Activiteiten in omgeving Groesbeek

Bent u op zoek naar activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving van Groesbeek? Omdat u het familiefeest of het vrijgezellenfeestje van uw beste vriend(in) organiseert? En houden u en uw gezelschap van een lekker hapje en drankje? Dan kiest u voor Wijngaard de Plack in Groesbeek. Wij organiseren diverse activiteiten die garant staan voor een fantastische dag! Kijkt u al uit naar een activiteit met uw familie, collega’s of vrienden?

Unieke activiteiten op onze wijngaard in omgeving Groesbeek

Wijngaard de Plack organiseert uiteenlopende activiteiten in de omgeving van Groesbeek. De wijngaard staat voornamelijk bekend om de unieke wijnproeverijen. Samen met uw gezelschap krijgt u een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de Groesbeekse wijnen. U geniet van drie, vier of vijf proefwijnen die allen een eigen smaak en afdronk kennen. Natuurlijk ontbreken passende hapjes, zoals brood en kaas, niet.

Meer dan alleen een wijnproeverij

Vindt uw gezelschap het leuk om iets actiefs te ondernemen? Kies dan voor het huren van een step. Zo beleeft u de boerenlandpaden van het Groesbeekse landschap het best! Dit kunt u uitbreiden met een wijnproeverij of een overheerlijke lunch. In de omgeving vindt u daarnaast diverse wandel- en fietsroutes.

Bezoek ons het gehele jaar op afspraak

Of u nu in de winter- of zomerperiode een wijnproeverij of andere activiteiten in Groesbeek of omgeving wilt doen, Wijngaard de Plack staat het gehele jaar voor u klaar. Maak op voorhand wel een afspraak door te bellen naar 06-55936500. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.