Kweek uit de streekmarkt De streek op tafel

Kweek uit de streekmarkt De streek op tafel
Datum: 2024-04-14
Vanaf: 11:00
Tot: 17:00

Het lekkerste en gezondste dagje uit van het jaar!

Begin 2024 gezond en lekker met vers lokaal eten!

11:00 start markt

12:15 Opening start website De streek op tafel door wethouders

13:00 rondleiding voedselbos (opgeven verplicht) 2 km van wijngaard de plack op de plakseweg (https://maps.app.goo.gl/V9r3TQWByXGDvWy86)

13:30 rondleiding door de wijngaard

14:30 start Live muziek Marieke van Ruitenbeek met de BoerenMaasJazz

15:00 rondleiding door de wijngaard

15:00 rondleiding voedselbos (opgeven verplicht)

16:00 rondleiding door de wijngaard

17:00 einde

In samenwerking met gemeente Berg en dal en gemeente Nijmegen en De streek op tafel proberen we lokaal eten op tafel te krijgen. Ontdek lokale producten op deze markt. Ondernemers van Berg en dal presenteren zich voor het nieuwe seizoen en kun je ook proeven aan de kramen. Er wordt gekookt door kok Hennie van Marwijk en Kees Oostindië. Er wordt ook rondleidingen door het voedselbos georganiseerd door Wouter van Eck) (opgeven verplicht). Verder is het terras open voor eten en drinken en is er live muziek van Marieke van Ruitenbeek met BoerenMaasjazz! Entree is gratis.

Tevens kun je ook fietsen langs de lokale ondernemers.

KWEEK UIT DE STREEK FIETSROUTES Berg en Dal kent veel (h)eerlijke streekproducten. Ontdek deze streekproducten met 3 themaroutes: de Wijnroute, door ‘t Laag en de Groente- en Fruitroute. Vergeet onderweg niet af te stappen bij de mooie horecagelegenheden en te genieten van de streekproducten die Berg en Dal te bieden heeft.