Unieke wijnproeverij

Wijn met een verhaal

Met passie geteeld

Wilt u genieten van een heerlijk glas wijn in het boerenlandschap van Groesbeek? Houdt u van streekwijnen en zoekt u een wijnwinkel in de buurt? Of wilt u binnenkort met een aantal vrienden, familieleden of collega’s een wijnproeverij doen? Wijngaard de Plack is de plek voor u. Bij ons vindt u een grote wijngaard met een wijnwinkel en een boerenterras dat van mei tot met oktober voor u geopend is.

Wijn van verschillende druiven gewoon verkrijgbaar in Groesbeek

Ooit gestart met een 0,75 hectare grote natuurgetrouwe wijngaard, is onze wijngaard inmiddels uitgebreid naar 1,5 hectare. Hier treft u verschillende druiven, zoals Helios en Pinot Gris, waar heerlijke witte en rode wijnen van worden gemaakt. Wilt u deze wijn proeven? Dan bent u het hele jaar door van harte welkom in onze wijnwinkel. In de zomermaanden is zelfs ons boerenterras open waar u in het weekend kunt genieten van een glas wijn en een borrelhapje.

Hoe ziet de wijnproeverij eruit?

Een wijnproeverij bij onze wijngaard in Groesbeek is uniek en aandachtvol. Samen met uw gezelschap krijgt u een rondleiding waarbij met passie wordt verteld over de verschillende wijnen. Onder het genot van brood en kaas proeft u 3, 4 of 5 huisgemaakte wijnen. Maak op voorhand een afspraak door contact met ons op te nemen.

Zien wij u binnenkort?

Drinkt u binnenkort van een heerlijk glas wijn op ons boerenterras of komt u binnenkort langs voor een wijnproeverij? Wij verwelkomen u graag. Als u een afspraak wilt maken voor een wijnproeverij of vragen heeft over onze Groesbeekse wijnen, dan neemt u contact met ons op. U bereikt ons via 024-3978358.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht