Home » Weekendterras omgeving Nijmegen

De drukte van de stad ontvluchten en de rust van het boerenlandschap opzoeken doet u als u een weekendterras in de omgeving van Nijmegen bezoekt. Met slechts 10 kilometer van Nijmegen is Wijngaard de Plack in Groesbeek een locatie bij uitstek als u van het mooie weer wilt genieten. Zien wij u binnenkort?

Geniet op het weekendterras in omgeving Nijmegen

Met een eigen wijngaard proeft u onder het genot van iets lekkers bij ons de lekkerste rode en witte wijnen. Kies bijvoorbeeld voor een kleine wijnproeverij waarbij u alle 5 de wijnen van onze wijngaard proeft. Heeft u liever iets zoets? Dan kiest u voor onze zelfgemaakte taart met een verse kop koffie. U merkt al, u heeft genoeg keuze op ons weekendterras in de omgeving van Nijmegen.

Van mei tot oktober geopend

Ons boerenterras is van mei tot oktober op zaterdagen en zondagen van 11:00 tot 16:00 voor u geopend. Naast ons weekendterras, gelegen in omgeving Nijmegen, hebben wij op onze wijngaard een winkel die het hele jaar is geopend. Hier koopt u onze huisgemaakte wijn, maar ook kip van Betsy’s Kip. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons boerenterras? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 024-3978358.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze wijnen

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht