Home » update

Vanaf dinsdag 30 maart koffie/thee to go, iedere woensdag en de weekenden. We organiseren de lentewijwandeling, reserveren verplicht via onderstaande link. opgeven https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/agenda/activiteiten/wandeltour/lente-wijnwandeling-2/

 De dagen worden langer en de wijngaarden worden groener. Om al dat prachtigs te gaan zien hebben wij voor jou een voorjaarswandeling van 13 km die je zelfstandig kunt lopen. Tussen 10:00-11:00 wordt er bij het Nederlands Wijnbouwcentrum verzameld. Hier krijg je koffie en lekkers TO GO. Je wandelt vervolgens over boerenlandpaden en langs de wijngaarden, om halverwege bij wijngaard de Plack te pauzeren, voor een verfrissend sapje met broodje pulled chicken (van eigen boerderij) TO GO. De route eindigt bij het Nederlands Wijnbouwcentrum met een welverdiend flesje Groesbeekse wijn voor 2 personen.

Vier je samen met ons het voorjaar?
De kosten van de voorjaarswandeling zijn 17,50 p.p., inclusief lunch en een flesje wijn.

 

Meegaand in het gezond en bewust leven hebben wij nu in onze winkel sulfietvrij witte wijn, Placks Puur gemaakt van Helios druif, kom koop en probeer!!!!

Wij presenteren 2 nieuwe druivenbieren een blond en een donkerbier, Goudhaantje https://www.gelderlander.nl/berg-en-dal/goudhaantje-bier-van-groesbeekse-wijngaard~a4127dff/  en Roodhaantje,https://youtu.be/SIbAbCFVWvY dat moet je niet missen!