Home » Scharrelkip Nijmegen

Scharrelkip van Betsy’s Kip van de Plack uit de buurt van Nijmegen, in Groesbeek, is niet zomaar een kippetje. Het is een echte Berg en Dalse buitenkip met een natuurlijk leven en dat proeft u gegarandeerd. De scharrelkip geeft een ouderwetse verfijnde smaak en wordt volgens kenners ‘smakelijk en mals vlees uit grootmoederstijd’ genoemd. Deze scharrelkip koopt u bij Wijngaard de Plack in Groesbeek.

Het verschil met andere scharrelkip uit omgeving Nijmegen

Er zijn diverse verschillen tussen kippen en scharrelkip van Betsy’s Kip uit Groesbeek, dichtbij Nijmegen. Zo hebben deze kippen meer ruimte en beweging in een zichtstal en beschikken de kippen over een overdekte buitenspeelplaats. Dankzij de zichtstal komt er bovendien voldoende daglicht in de stal. Daarnaast zijn de kippen antibiotica-, groeibevorderaars- en salmonella vrij. Tot slot zijn wij in 2017 overgestapt naar het Beter Leven vleeskuiken. Al deze kenmerken maakt de scharrelkip van Betsy’s Kip een echte Berg en Dalse buitenkip.

Winkel is bijna dagelijks voor u geopend

Onze winkel is op dinsdag en van donderdag tot en met zondag voor u geopend. U bent in Groesbeek van 11:00 tot 16:00 van harte welkom om scharrelkip te kopen, maar ook om een glaasje wijn te proeven of een fles huisgemaakte wijn te kopen. Daarna is alles op afspraak.

Meer weten over Betsy’s Kip?

Wilt u meer weten over de scharrelkip van Betsy’s Kip uit de buurt van Nijmegen? Of wilt u een afspraak maken om buiten openingstijden langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06-55936500.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht