Home » Boerenterras fietscafé wandelcafé wijncafé

Boerenterras fietscafé en wandelcafé

Helaas is het terras op dit moment gesloten maar zodra het kan gaan wij open met de 1,5 regel maatregel. Onze winkel is uiteraard wel open voor kip en wijn verkoop. We presenteren wel een leuke aanbieding Wijnproeverij voor thuis

Tevens verzorgen wij kerstpakketten.

Ons boerenterras

Wanneer u in het rustige en natuurrijke Groesbeek een sfeervol boerenterras wilt bezoeken, is Wijngaard de Plack zeker de plek waar u zult ontspannen. Soms wilt u even de drukte van de stad ontvluchten en van de groene omgeving in de provincie genieten. Het boerenlandschap nodigt uit om met lekker weer te genieten van een hapje en een drankje op een authentiek boerenterras. Wij verwelkomen u graag!

De gezelligheid en ontspannen sfeer op ons boerenterras in Groesbeek

Slechts tien kilometer van Nijmegen vindt u ons terras in Groesbeek, genaamd Bodega de Plack. Neem plaats op dit boerenterras en proef de heerlijke wijnen van onze eigen wijngaard. Zo geniet u van onze wijnproeverij inclusief vijf wijnen en korte uitleg bij het inschenken, voor €12,50 per persoon, terwijl u van de zon en het mooie landschap geniet. U heeft de keuze uit verschillende unieke rode en witte wijnen en bieren, die u tevens online bij ons kunt bestellen. Ook een kop koffie, thee of glaasje frish met een zoete lekkernij, zoals onze zelfgemaakte taart, behoort tot de mogelijkheden. Liever iets hartigs om de honger te stillen? Dan kiest u voor een lekkere tosti of heerlijke borrelplank. Daarnaast is er ook een winterterras waar u onze heerlijke vers bereide soep kunt komen proeven. Meer informatie hierover vindt u op de homepagina of in onze agenda.

Zien we u binnenkort?

Maak uw ontspannende dag in de natuur compleet en voel u welkom bij Wijngaard de Plack en Boerenterras Bodega de Plack in Groesbeek! Bent u op de elektrische fiets of met de auto? U laadt bij ons uw elektrische fiets eenvoudig op en parkeert uw auto gratis. Het terras is van mei tot oktober open in de weekenden van 11.00 uur tot 16.00 uur Voor afwijkende tijden, feestdagen of de winteropstelling bekijkt u onze online agenda. Bel hiervoor naar 024-3978358 of 0655936500. Bezoek ook eens onze ambachtelijke boerderijwinkel en doe uzelf of iemand anders een lekkere eigengemaakte wijn cadeau

Een uniek terras  (slechts 10 km van Nijmegen) om heerlijk even je pauze te nemen voor wandelaars, fietsers, wijnliefhebbers. U zult door gastvrij ontvangen worden op een prachtige plek. Neem een kijkje bij de kippen of wandel even door de wijngaard en leer meer over kip en wijn. Kom gauw een keer langs!

De winkel is geopend op zaterdag van 10:00-16:00 of op afspraak 024-3978358/0655936500 omdat er meestal wel iemand thuis is hoeft het niet persé op zaterdag. Op donderdag hebben we meestal aanvoer van verse kip.

Ons boerenterras is open vanaf Mei tot oktober  voor taart met een lekkere kop verse koffie of thee of een glaasje wijn, tosti en hapjes van onze eigen scharrelkip Betsy.   Of proef de 5 wijnen op het terras voor 12,50.

Het terras is Zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 16:00. met gratis WIFI

Er is een  grote parkeerplaats in de wei.
Een unieke binnenruimte met uitzicht op onze kippen. 

Een plek om de elektrische fiets opladen

Het assortiment in de winkel plackse wijnen, eigen scharrelkip Betsy, diverse wijnkistjes, streeksapjes.

Omdat de wijnwandeling de Mooiste route van het jaar 2019 is geworden hier de route.

Wandeltip: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/wijnwandeling-groesbeek/17469/

https://www.wandelzoekpagina.nl/wandelroutes/maakwandelroute.php?wnummer=17469

Kijk ook op: https://www.bestwineroutes.com/winery/wijngaard-de-plack