Activiteiten omgeving Nijmegen

Unieke wijnproeverij

Wijn met een verhaal

Met passie geteeld

Maak uw vriendenweekend, bedrijfsuitje of familiedag compleet met een van de activiteiten die Wijngaard de Plack in omgeving Nijmegen organiseert. Combineer een wijnproeverij met het huren van een step en leer het boerenlandschap rondom Nijmegen kennen of kies voor een van de andere activiteiten. Eén ding is zeker: op onze wijngaard geniet u met uw gezelschap van een onvergetelijke dag.

Voor welke activiteiten in omgeving Nijmegen kiest u?

Als u op zoek bent naar activiteiten in of rondom Nijmegen, dan weet u als geen ander dat de keuze enorm is. Toch doet u er goed aan om te kiezen voor Wijngaard de Plack in Groesbeek. Wij organiseren namelijk de volgende activiteiten:

  • Wijnproeverij: een unieke en aandachtvolle wijnproeverij waarbij er tijdens een rondleiding met passie wordt verteld over Groesbeekse wijnen. Onder het genot van brood en kaas proeft u 3, 4 of 5 verschillende wijnen.
  • Steppen of wandelen: leer het boerenlandschap kennen door een step te huren of een heerlijke wandeling te maken. U krijgt een route van de omgeving van Nijmegen en de activiteiten zijn te combineren met een Franse boerenlunch of wijnproeverij.
  • Eigen likeur maken: onder deskundige begeleiding maakt u een likeur die u een eigen naam geeft. Meten, rekenen en proeven.

Proef wijn uit de streek

Naast het organiseren van activiteiten rondom Nijmegen vindt u op onze wijngaard een wijnwinkel. Hier haalt u het hele jaar wijn uit de streek. Bovendien is van mei tot oktober ons boerenterras geopend. Hier proeft u onze heerlijke wijnen, maar geniet u ook van een lekker drankje met zelfgemaakte taart.

Kijkt u al uit naar een dagje weg?

Als u voor een van de activiteiten rondom Nijmegen kiest, dan leert u de omgeving van het boerenlandschap kennen. Kijkt u hier al naar uit? Maak dan een afspraak door te bellen naar 024-3978358. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan belt u naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht